Nyheder

September 2022
Pga energikrisen har vi ændret åbningstiderne således at der forløbigt er lukket i frokosttiden men åbent alle dage fra kl 16-22. Dermed sikrer vi, at vi stadigt kan være her for vores gæster når de fleste kommer og besøger os. 

Juni 2022
Vi har fået et nyt menukort. 

November 2021
Der er nu tilføjet en underside hvor du kan vælge at få din mad leveret. Klik bare på menuknappen `Bestil
levering´. Desuden har vi igen åbent om søndagen.

September 2021
Vi har lanceret vores nye App. Du kan downloade den på vores hjemmeside og få gode tilbud og direkte beskeder om nyheder.

Vi holder nu lukket om søndagen men udvider åbningstiden de andre dage til kl 22.

Maj 2021
Vi har fået non-food varer i vores sortiment: bæredygtige og flotte tasker samt et par tørklæder lavet af jute.


April 2021

Der er nu åbnet op igen for indendørs servering. Vi glæder os til at gense vores trofaste gæster og hilse på nye!

November 2020
Vi har fået kolonialvarer i vores sortiment. Nu kan du også købe diverse økologiske råvarer til hjemmeproduktionen af din egen sushi eller andre japanske retter. Kig forbi restauranten og snart kan de også bestilles online.

Oktober 2020
Vi har lanceret et nyt menukort! Vi fejrer det med et specialtilbud. Se på forsiden.

August 2020
Lille rekord med 84 % økologiske råvarer i denne måned!

Corona 2020
Corona tiden er hårdt for mange af os. Vi værdsætter den lokale støtte omkring os og de omliggende forretninger og er glade for at vores stamgæster fortsat vælger at handle hos os.
Vi overholder de udmeldte retningslinjer med h.t. afstand og maksantal gæster, bl.a. kan gæsterne blive bedt om at vente på deres takeout udenfor eller tage mundbind på eller vi kortfristet lukker ned for siddende gæster. Vi håber på forståelse og krydser fingre for at situationen snart bliver bedre.

April 2020
Det er nu muligt at vælge imellem, om du gerne vil have laks (økologisk laks fra Irland)  eller ørred (økologisk dansk ørred fra Bisserup) i din sushi.

Ny i økologisortimentet: økologisk ørredrogn

Alt vores emballage er nu skiftet ud til bionedbrydeligt emballage. Det er dyrere end alm. plastemballage, men vi er den opfattelse, at det er det værd. Vi håber hermed at gå endnu et skridt i den rigtige retning.

Marts / April 2020
Pga. Coronakrisen og myndighedernes anbefalinger har vi kun åbent for takeout og der må maks. være én gæst (eller gæster fra én husstand) i lokalet per gang. Fordi det er lidt bøvlet og flere måske er ramt af krisen økonomisk, giver vi 25% rabat på alle takeout bestillinger. Rabatten kan ikke fratrækkes i onlineshoppen, så venligst ring ind for at bestille.

Februar 2020

Vi bruger nu økologisk ørred fra Danmark i stedet for laks. Der er mindre fedt i ørred, men meget mere smag. Kom og prøv selv. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.